Qui som

 

 

 

Estels de Colors, en essència, és una associació que va néixer amb la voluntat de promocionar l’activitat física i esportiva combinant tot un ventall d’activitats extraescolars lúdiques i culturals al llarg de l’any.

Per fer-ho portem des del 2012 col·laborant amb diferents AMPA’s perquè creiem en el potencial educatiu fora de l’aula, donant sentit als espais de lleure dels infants i joves del Baix Llobregat i de Barcelona. Creiem fermament en l’esport com una eina i una activitat d’interès social. La formació de la persona integrada, motivada, divertida, saludable i feliç té molt a veure amb aquest estil de vida que nosaltres potenciem, perquè no deixa de ser un mecanisme que contribueix al creixement personal de les persones en totes les seves facetes.

 

 

 

Estels de Colors és una associació de lleure que es dedica a la transmissió de valors a través del joc esportiu per a infants de 3 a 16 anys des del 2012 i que ofereix la seva oferta educativa a escoles i instituts tant del municipi del Baix Llobregat com també de Barcelona. 

Des de la vessant més social, tenim la voluntat d’apropar-nos als infants i joves per oferir-los un ventall d’activitats esportives i recreatives fora de l’horari lectiu, i, de retruc, una proposta educativa on treballar habilitats socials, transmetre valors com el companyonia, el treball en equip, el respecte, la solidaritat... D’aquesta manera donem la possibilitat a les famílies d’incrementar la participació dels seus fills i filles en totes aquelles activitats físiques i esportives que oferim des d’Estels de Colors en horari no lectiu.

És per aquest motiu que Estels de Colors planteja com una de les seves principals activitats la promoció, gestió i execució d’activitats extraescolars esportives i lúdiques. Convençuts de la necessitat social educativa de que aquestes activitats es continuïn realitzant des de les AMPA’s. Estels de Colors pretén col·laborar amb la major serietat possible i facilitant el màxim la feina que per a les AMPA’s suposa l’organització d’aquestes activitats.

En definitiva, apostar per una proposta educativa com la nostra permet que durant el curs escolar els infants de les diferents escoles i instituts on es desenvolupi aquesta proposta d’activitat extraescolars